Hej. 
Jag heter Eva Malinen och driver sedan 2006 CollyShet´s Kennel tillsamans med min man Esko. Vi bor i Vagnhärad i Trosa kommun, ca 3 km från centrum. Vi har skogen som granne. Jag är uppvuxen med hundar, mestadels med schäfer(som står mig varm om hjärtat) men även labrador, boxer och en blandras tjej passerade ockå min uppväxt. Min man har inte haft hund som barn men vi träffades genom vårt gemensamma hundintresse.  Jag hade då min svarta labradortik Kita och han hade sin schäferhane Rico. Vi har tillsamnas 4 barn som är idag är vuxna. 

Vårt intresse för collien kom först när  vår ena dotter skulle få en egen hund, vi hade då tre mopsar och en schäfer. Det blev en vacker collietik, Elektra blev 12 år. Hela familjen förälskade sig i denna underbara hund och sedan dess har har flera collies tillkommit. Idag ligger vårt gemensamma fokus på collies och Shetlans sheepdog. Vi har en hemma vid namn Quatro som kommer från Sobelkusten Kennel.

Vårt mål med aveln är att föda fram friska och sunda colliesar och sheltisar som ska kunna passa in i vanliga familjer men också att du som villska kunna träna aktivt med din collie och sheltie. Förut tränade jag  mest Agility, lite  Rallylydnad och vanlig lydnad.  Nu vill jag träna med våra egna hundar så därför har jag lagt klubben , ja att vara Instruktör åt sidan nu.Jag har varit aktiv i Hölö/Mörkö där jag även var instruktör för valp. grund och allmänlydnad samt agility instruktör. Jag tränar även mina valpköpare om så önskas. Vi vill vara närvarande i våra valpars liv, du som köper hund av oss är alltid välkommen till oss. Vi är väldigt måna om att våra valpar kommer till rätt ägare och vill gärna att du som är intresserad kommer och hälsar på oss och våra hundar innan du är "inne" på valp.

 När du köper valp hos oss är den:
*vaccinerad
*ögonlyst
*avmaskad 3 gånger
*chipad
*registrerad i SKK
*besiktad
*3 års dolda felförsäkring i Agria.
*du får med dig lite mat, leksak, gossefilt med lukt från mamma .
*livslång support

Vi  mentaltestar (Mh-test, BPH) alla våra hundar och blir jätteglada om våra valpköpare också gör det, om ni som valpköpare bor i närheten brukar vi försöka göra det tillsammans.
Ni får gärna kontakta oss via mejl eller telefon.

Vi äger rätten att säga nej tack om vi anser att du inte är rätt person för våran valp.

Vi anser att rätt valp till rätt person är viktigt.
Välkommen till CollyShet´s Kennel!

Telefon:
0702193167
Mejl:
eva@collyshetskennel.se

Min älsklingar

Frallan med sin styv syster samt styvmor❤

Mina älsklingar

Min mamma med älsklingarna

Mina älsklingar

Sigfried på besök

Mina älsklingar

Mina älsklingar

Din rubrik

Din rubrik

Nena med din mamma Quatro.

Din rubrik

Frallan, våran spratell dam😂